Saturday, September 15, 2012

Rüyada Eşinden Boşanmak

rüyada evli birinin eşini boşadığını görmesi hayırlı değildir. Geçimin zorlaşmasına ve hayatının sıkıntılı ve debdebeli bir döneme girmesine işarettir.
Boşanma görmenin yorumunda bir çok yorumcular değişik yorumlarda bulunmuşlardır.
Bir yoruma göre karısını boşadığını gören şerefini ve itibarını kaybeder. Eğer rüya sahibinin başka bir karısı varsa malından eksilme olur. Karısı olmadığı halde rüyasında karısını boşadığını görenin eceli yaklaşmıştır.
Rüyada karı boşamak altı şekilde tabir olunur; zenginlik, ortaktan ayrılma, işinden ayrılma, ticaretini terk, malının elinden çıkması, istemediği bir şeyin olması.
Karısını boşadığını gören en sadık bir dostunu şiddetle azarlar veya onu suçlar. Karısını boşadığını gören, eğer dindar ise dünyadan elini çeker ahret için çalışmaya başlar.
Rüyada eşinden boşandığını görmek erkekse bulunduğu işte başarısız olmaya, kadın ise evleneceğine delalet eder diye yorumda bulunmuştur.
Boşanma rüyası karı-koca arasındaki bağın daha da kuvvetlendiğine işarettir. Bekar bir kimse rüyasında karısından boşandığını görürse aşık olması muhtemeldir. Genç bir kızın bu rüyayı görmesi onun evleneceğine işarettir.

No comments:

Post a Comment