Wednesday, July 25, 2012

Krem Rengi Dantel Gelin Ayakkabıları, İnci Boncuk Süslemeli Krem Gelin Ayakkabıları, Dantelli Gelin Ayakkabıları Modeller




Beyaz gelin ayakkabılarının ardından, krem rengi ayakkabılar ve bu modelleri tamamlayacak, krem rengi dantel gelinlikler 2013 de yine karşınıza çok sık çıkabilecek modeller. İnci boncuklar ve swarovski taşlarla süslenmiş dantel gelin ayakkabıları, rugan, deri ve süet ayakkabılar kadar modern ve zarif tasarımlar.

Beyaz gelinlikler le beyaz ayakkabılar, tamamlandığında çok mükemmel bir gelin kombinasyonu elde edilebilir. Platformlu yüksek topuk dantel gelin ayakkabıları ile krem rengi gelinlikler çok uyumlu olacaktır.

Yaz düğünleri için dantelli gelin ayakkabıları, doğru bir tercih olacaktır. İnci süslemeli dantel krem ayakkabı çeşitleri, gelin adaylarına özel tasarlanmış 2013 modası.

Kır düğünlerinde az topuklu dantelli gelin ayakkabılarını tercih edebilirsiniz. Ya da kapalı alanlarda ise düğün töreni, yüksek topuklu dantelli ayakkabı çeşitlerinde, gelinliğinize en uygun olan dantel ayakkabıları, seçebilirsiniz.













Çiçekli gelin ayakkabıları;  Çiçekler, güller ve incilerle süslenmiş gelin ayakkabıları gelin adaylarının çok ilgisini çekebilecek kadar şık ve zarif ayakkabı çeşitleri. Dantel-dantel inci boncuklarla bezenmiş, dantel gelin ayakkabı modelleri.













Dantel krem gelin ayakkabı modelleri;  Çiçek motifleri ve fiyonklarla dizayn edilen krem rengi gelin ayakkabıları 2013 modası dantelli ayakkabılar. Gelin adayları için özel tasarlanmış krem rengi gelin ayakkabı çeşitleri ile, krem rengi saten gelinliklerle çok hoş kombinasyonlar tamamlanabilir.













Dantelli krem rengi gelin ayakkabıları;  Krem rengi gelinlikler le kombinleyebileceğiniz,  krem rengi dantelli gelin ayakkabıları, platformlu yüksek topuklu krem gelin ayakkabıları. Krem rengi dantellerle tasarlanmış fiyonklu gelin ayakkabıları’nı, dantel detaylı krem rengi gelinlikler le çok şık kombinler yaratabilirsiniz.













Fiyonklu, krem, dantel gelin ayakkabıları;  Yüksek topuklu platformlu krem gelin ayakkabı modelleri, yaz düğünleri için tercih edilen modeller arasında, çok özel tasarımlar. Krem rengi gelinlikleri tamamlayan, krem rengi dantel detaylı gelin ayakkabıları’nı 2013 sezonunda çok sık görebilirsiniz.













Gül motifli gelin ayakkabıları; Platformlu yüksek topuklu gelin ayakkabıları, inci boncuklarla dantellerin hayat verdiği krem rengi gelin ayakkabısı çeşitleri. Az topuklu krem ayakkabıları, uzun boylu gelin ayakkabıları tercih edebilir. Düz tabanlı krem gelin ayakkabısı, uzun boylu gelinlerin ilk tercihi olmalı.













Krem rengi dantel gelin ayakkabıları;  Gelin ayakkabılarında çiçek motifleri ve fiyonklar göze çarpıyor ilk bakışta. Krem rengi gelinlikler le muhteşem kombinler yaratabilirsiniz, bu şık modern krem ayakkabılar la.













Krem rengi inci gelin ayakkabıları;  Gizli platformlu-yüksek topuklu krem gelin ayakkabı modelleri, inci boncuklar ve swarovski taşlarla süslenmiş en şık gelin ayakkabı modellerini, en sevdiğiniz krem rengi gelinlikler le kombin yaparak, düğün gününüze çok özel hazırlık yapabilirsiniz.






 

No comments:

Post a Comment